Een moderne, uitnodigende personeelskamer - opladen en ontmoeten -

Een moderne, uitnodigende personeelskamer Waar eerst een kleine deur verscholen zat, is de entree nu uitnodigend en ruim; "Je bent welkom". Dit wordt nog versterkt door de enorme kamerhoge kast die al in de hal begint en in de personeelskamer doorloopt. En de prachtige rubberen vloer in een mix van twee kleuren die drempelloos doorloopt.
Een moderne, uitnodigende personeelskamer Op weg naar de uitgang van deze personeelskamer vind je een kast voor afval en afwas. Hierdoor is het vanzelfsprekend dat je je spullen opruimt als je de ruimte verlaat. Slimme logistiek en stimuleren van gewenst gedrag is in een gezamenlijke ruimte altijd erg belangrijk.
Een moderne, uitnodigende personeelskamer In het eerste gedeelte van deze personeelskamer staat eten en ontmoeten centraal en is daarmee levendig en actief. Achter de subtiele afscheiding met transparante gordijnen staan bankjes voor een moment van rust en bijtanken. Hier kijk je ook mooi naar buiten.
Een moderne, uitnodigende personeelskamer Zittend op de comfortabele bankjes in het lounge gedeelte, kijk je tussen de gordijnen door naar je collega's die bijpraten en samen koffie drinken. Je hoort ze wel, maar hoeft er niets mee.
Een moderne, uitnodigende personeelskamer In de chillruimte van deze personeelskamer zit ook een boekenkast waar collega's boeken aan elkaar uitlenen.
Een moderne, uitnodigende personeelskamer De personeelskamer ligt op de eerste verdieping. Via de grote ramen kijk je naar buiten. Op het aangrenzende platte dak is ruimte voor een groen dak of eilanden met sedum en kunst.
Een moderne, uitnodigende personeelskamer Deze mokkenwand is een speels element. De oude tegeltjes en leidingen zijn verwijderd en de haakjes met kleurrijke mokken komen ervoor in de plaats.
Een moderne, uitnodigende personeelskamer Een rustieke muur met mokken en hanglampjes geven deze personeelskamer een speelse gezelligheid.

Een mooie, eigentijdse plek waar medewerkers tot rust kunnen komen. Waar ze de accu weer op kunnen laden. En waar letterlijk ruimte is voor ontmoeting. Zo’n plek moest deze personeelskamer worden. Fris en niet alledaags. Met banken en transparante gordijnen is een lounge-gedeelte gemaakt. De counter is bewust naar de ruimte gericht, zodat ontmoeten en interactie gestimuleerd wordt. Bergruimte en een slimme logistiek kregen veel aandacht in het ontwerp. De wandkast van super formaat begint al in de gang. Hij is plafondhoog, zodat er niets meer opgelegd kan worden. Dat geeft rust. Tenslotte is er een kast voor afwas en afval. Die je vind je op weg naar de uitgang, waardoor opruimen als vanzelf gaat. Mooie meubels en gezellige lampjes geven de final touch.

Terug naar overzicht