Vernieuwing winkel - beperkt budget veel creativiteit -

Vernieuwing winkel
Vernieuwing winkel
Vernieuwing winkel
Vernieuwing winkel
Vernieuwing winkel
Vernieuwing winkel
Vernieuwing winkel
Vernieuwing winkel
Vernieuwing winkel

Deze startende ondernemers namen een goed lopende winkel over, maar wilden deze uiteraard zoveel mogelijk hun eigen look geven. Het budget was beperkt, maar er waren wel veel handige familieleden. Veel is hergebruikt, muren zijn geverfd en de paskamers vernieuwd. Het voorste gedeelte met mannenkleding kreeg een echte metamorfose. Wandjes zijn weggehaald, de stoere stalen trap is zichtbaar gemaakt en met bijzondere materialen zijn echte eye-catchers gemaakt. De tafel met frame erboven creëert een beschut, gezellig plekje dat uitnodigt tot ontmoeten.

Terug naar overzicht