A.s. zondag Greune Mert in Horst

woensdag 22 juni 2022
Aanstaande zondag staan wij samen met Sijbers bouw- en timmerbedrijf op de Greune Mert in Horst. Heel verschillende bedrijven, organisaties en initiatieven zijn daar te vinden onder het motto #wijgaangroen.
Weet u welke impact uw keuzes op het gebied van wonen en inrichting hebben op het milieu (in brede zin)? En ook hoe u deze impact kunt verminderen? Wij vertellen over de waarde van vooruitdenken en een goed plan vooraf. En we laten veel voorbeelden zien van onze ontwerpen. Daarnaast kan het SUB-model van The Substitute helpen om duurzamere keuzes te maken bij uw inrichting. Sijbers bouw- en timmerbedrijf geeft uitleg over de waarde van kwalitatief goed bouwen en u kunt voorbeelden zien van duurzame materialen die wij gebruiken.
 
A.s. zondag van 11 tot 17 uur in de Merthal: https://www.horstaandemaas.nl/komt-u-ook-naar-de-gr#hierwerkt
 
#wijgaangroen #greunemert #horst #horstaandemaas #merthal #duurzaamheid #sustainable #SUB-model #thesubstitute #Babetteporcelijn #impacttop10 #Sijbersbouwentimmerbedrijf #bouwbedrijf #Kronenberg #Noordlimburg #verbouwen #verbouwing #Innicontwerpenvanruimte #interiordesign #spatialdesign #hierdenktmee #ontwerpenvanruimte #bedenkersenmakers #vakmanschap #meedenken #hierwerkt
Terug naar overzicht
A.s. zondag Greune Mert in Horst